Så slik ble denne dagen…

I går var jeg helt skutt og la jeg meg ganske tidlig, gikk vel til sengs ca. klokken 21:00. Men sovnet ikke før noen timer senere.

Ser ut som om jeg ikke har gredd håret😱 Men jeg ordnet det veldig pent før jeg gikk… Lover! 


Morgenen i dag var ganske rolig, våknet 08:00 og bare lå i sengen i ca. 30 minutter og surfet gjennom mobilen. Er egentlig ganske deilig og våkne sakte på morgningen og bare ligge i sengen – har ikke gjort det på veldig lenge. Jeg står som regel opp nesten med en gang jeg våkner.

 

I bloggen i går fortalte jeg om litt shopping sammen med datteren min og ble ikke helt ferdig, så vi dro et annet sted for å finne litt mer sommerlige klær. Som t-skjorter og shorts, men ikke lett å finne noe vi er fornøyd med.


Dette var jo min datters dag for å shoppe, men mor klarte selvfølgelig å finne en t-skjorte til seg selv – fordi hun fortjener det😂

 

Vi kom ganske tidlig så det var lite folk, så vi slapp den sinnsyke køen som var i går😅

 

Helge handelen er ferdig og jeg burde egentlig rydde, men klarer det ikke… Er det slik noen ganger med dere og? At dere rett og slett ikke gidder å rydde og bare lar det være..? Jeg har i hvert fall følt veldig på det de siste månedene, det tar litt ekstra energi og rydde å vaske.

Nå venter jeg bare på og lage middag…

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg